idag er det virkelig søndag!

idag har det vert en slapp men samtidig veldig deilig dag. Våknet rundt halv to tiden av at jeg var skikkelig sliten men det har ikke stoppet meg idag! Slasket rundt i ca en time før det var familiemiddag hos besta og besten, koselig å samlest en gang iblant! Var en liten feiring idag siden besten har snart bursdag men da er han vekke i forrestningen i Kina. Når jeg er 79 år gammel og jobber hver dag skal jeg søren meg vere fornøyd! Men når jeg kom hjem igjen tok jeg meg en treningsrunde på elipsemaskin som ikke belaster foten min noe, og litt styrektrening ble det jo også, må venne meg til endel styretrening i fremtiden sa legen, håper egentlig ikke at hun har rett selv om jeg vet hun har det.. Men fornøyd tok jeg og la meg i badekaret i ca en time og tok spa behandling både for kropp og ansikt, utrolig deilig!

Ellers har jeg ryddet og vasket, mamma og lillesøster er i Spania, som betyr at jeg blir husmor den neste uken. Lurer på hvordan det går siden jeg ikke har vakset kle ogsånt før, men har ikke ødelagt noe da.. enda. Nå skal jeg slappe av med CSI før jeg tar natta og lader opp til ny uke med skolearbeid!

Hvordan har din søndag vert?

-pidafrida

Én kommentar

Keths!

04.09.2011 kl.20:23

Jeg håper at du har hatt ei super helg, og at søndagskvelden blir bra!!! Viss du har lyst til å gjøre meg en stor tjeneste, hadde jeg blitt veldig glad om du ville stemt på den søte søstra mi; http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/709760/

Skriv en ny kommentar

hits