den følelsen..

når du har tatt en deilig treningsøkt etter en pause vekke og ikke kjenne så mye smerte i ankelen som du er vane med. Den følelsen du sitter med etter du er ferdig med alt skolearbeid, lest til prøver i badekaret mens du har unnet deg selv noe ekstra som hårkur, ansiktsmaske, skubb, fuktighetskrem og full rens av kropp og ansikt! Den følelsen har jeg nå!

Som det står har jeg trent, ble elipsemaskin en halvtime og styrketrening med vekt på mage og bryst idag. Legen anbefale å starte treningen rolig, og flink som meg følger jeg hennes råd, er vel det eneste rådet jeg har følgt.. ehe! Ble litt balanse trening også for å prøve å ikke knekke leddbånda mine. Fikk øvelser fra legen så  jeg har endel øvelser å gjøre. Har vert en rolig start på uken med max chill disse dagene, men nå er det uheldigvis slutt.. Har tre prøver de kommende dagene, og en presetasjon. Skal prøve å gjøre mitt beste på alle prøvene, samtidig som jeg trener og er sosial, så visst det ikke blir noe særlig med blogging skjønner dere hvorfor.

God tøflene fra Tuva fra Spania er komt på.. :)

og mens været er forferdelig skal jeg slappe av med noen CSI episoder før jeg tar natta. ♥

Ha en nydelig kveld dere!  Hvordan har din dag vert?

-pidafrida

2 kommentarer

xn0ora

13.09.2011 kl.20:45

Min dag har vært stress. Siden jeg kom hjem har jeg lest til prøve, gjort matteinnføring, trent styrke, vært på pianotime, øvd, gjort mer mattelekser, og øvd mer : )
Min dag har vært helt greit..

Skriv en ny kommentar

hits