typisk mandag

Mandager er alltid så travle. Det er mye skolearbeid, treninger og ikke minst trøttheten. Det er alltid et stort slit å våkne og vite at u har fem hele dager med skole foran deg. Butbut! Etter skolen så var jeg så snill at jeg følgte Maria ned på helsestasjonen for at hun skulle ta sprøyte. Det gikk ganske fort, men måtte jo sitte der 20 minutter etter hun hadde tatt den. Men med Maria gikk det fint. ♥ Så var det rett hjem og gjøre lekser før jeg kastet p åmeg noe kler og skyndte meg ut i bilen. Jeg skulle vere med 00 jentene for å ha springe trening. Ble der med Gaute og Odd og hjelpte med det jeg kunne, litt spilling ble det også. 

Etter de var ferdige kom resten av laget mitt og vi hadde trening, var flink idag og kuttet av litt av treningen pga ankelen. Har kamp på torsdag, skal på behandling igjen imorgen og kutter nok treningen på onsdag, og kjører styrketrening istedenfor! Men nå venter CSI på meg, så bloggest vi bedre imorgen! 

Hvordan er dine mandager?

-pidafrida

 

Én kommentar

xn0ora

20.09.2011 kl.20:48

Mine mandager består av skole, lekse, øving, øving, øving, skyting, soving i bilen, lekser, øving, facebook og blogg. whooooh. stress ! :D

Skriv en ny kommentar

hits