Herlig påske

Jah, kom hjem på søndag. Men jeg har vært syk så formen har ikke vært der til å sette seg ned å skrive et blogginnlegg. Påsken startet jo som sagt med tre dager på Geilo der vi sto i bakken, var og badet og koste oss om kveldene inne. Bodde på Vestlia som var en herlig plass, der vi såg endel norske kjendiser. Men jeg er vel ikke alene at norske kjendiser er kjedelige? Off! Uansett vi hadde en fantastisk leilighet på Vestlia med god plass til alle sammen. Gaute var med meg, og Ingvild var med Nora. Så vi var syv stykker. 

Så ble vi hentet og vi skulle til Hardangervidda, Litlos.

Første dagen hadde vi tenkt oss på skitur til en anna plass, men vi kom oss ikke så veldig langt. Vi gikk men der sa det stopp for formen til Gaute og jeg og han snudde og satt og inntil hytteveggen og koste oss med kortspill og donald mens sola skinte oss i ansiktet. 

Andre dagen kom vi oss på skitur og klarte og fullføre den. Vi reiste til en annen familie og satt ute og spiste litt frukt, snakket osv før vi tok turen tilbake til hytten. Det ble tidlig mørkt og kaldt om kveldene så de gikk til kortspill og mye godteri. Hihi! 

Lørdagen og påskeaften var det dans på kvelden. Men på dagen satt vi oss ned til en gjeng og pratet mens mange lagde mat osv. Formen min startet og bli dårlig så jeg og Gaute gikk og la oss en stund, og når vi våknet hadde det komt endel folk. Men så på kvelden gikk vi ned på turisthytten og spiste før det ble dans på oss. 

-pidafrida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits